Antena 3 CNN Actualitate Locale Tragedie într-o familie din Caraş-Severin. Un băiețel de trei ani a murit după ce a căzut într-un râu

Tragedie într-o familie din Caraş-Severin. Un băiețel de trei ani a murit după ce a căzut într-un râu

Momente cumplite, marți seara, în Caraș-Severin, acolo unde un băiețel de trei ani a murit înecat după ce a căzut într-un râu.

Tragedie într-o familie din Caraş-Severin. Un băiețel de trei ani a murit după ce a căzut într-un râu
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    20 Iun 2023   •   20:52

Update 21:54. Conform Poliției Caraș-Severin, copilul de trei ani a alunecat şi a căzut în albia râului. Ulterior el a fost găsit la 1,5 km de localnicii din Putna. Micuțul se afla împreună cu mama sa și cu cei doi frați minori şi încercau să traverseze râul pe o punte de lemn. 

"Conform Poliției Caraș-Severin, din primele cercetări s-a stabilit că băiețelul de 3 ani se afla împreună cu mama acestuia și cu cei doi frați minori și toți ar fi intenționat să traverseze râul Putna, trecând peste o punte de lemn, moment în care minorul ar fi alunecat și ar fi căzut în albia râului, fiind găsit de localnici la aproximativ 1,5 km distanță de localitatea Putna, în stare de inconștiență.

Polițiștii fac cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, iar cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării necropsiei.

În acest caz polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal", notează Mediafax. 

Tragedie într-o familie din Caraş-Severin. Un băiețel de trei ani a murit după ce a căzut într-un râu

Incidentul s-a petrecut în localitatea Putna. Conform informațiilor primite, un copil a căzut în râu și existau temeri că ar putea fi înecat.

La fața locului a fost trimis și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean, iar ulterior a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Când echipajele au ajuns la locul solicitării, au constatat că localnicii au reușit să scoată copilul din râu, dar acesta se afla în stare de inconștiență. Salvatorii au intervenit imediat și au început manevrele de resuscitare.

Citeşte şi: Disperare într-o localitate din Caraş-Severin, după ce apa a fost contaminată din cauza unui depozit de gunoi construit în apropiere

Din păcate, eforturile nu au avut succes, iar băiatul nu a răspuns la manevrele de resuscitare. Medicii au fost nevoiți să declare decesul copilului.

×
Subiecte în articol: copil mort Caras-Severin
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close