Antena 3 CNN Actualitate Locale ”De azi eşti o amintire, puiule. Trebuia pe mine să mă ia Dumnezeu” Un băiețel de 5 ani a murit după ce a căzut în piscina hotelului, unde era cazat în vacanță împreună cu părinții și sora lui

”De azi eşti o amintire, puiule. Trebuia pe mine să mă ia Dumnezeu” Un băiețel de 5 ani a murit după ce a căzut în piscina hotelului, unde era cazat în vacanță împreună cu părinții și sora lui

Tragedie într-o familie din Botoșani! Un băiețel, în vârsta de cinci ani, a murit după ce a căzut în piscina hotelului unde era cazat alături de părinții și surioara lui.

”De azi eşti o amintire, puiule. Trebuia pe mine să mă ia Dumnezeu” Un băiețel de 5 ani a murit după ce a căzut în piscina hotelului, unde era cazat în vacanță împreună cu părinții și sora lui
Sursa foto: Facebook/Dorin Luchian
de Cătălin Onofrei    |    17 Iul 2023   •   23:29

Doi soţi, din Botoșani, alături de ce doi copii, au plecat pentru a petrece câteva zile de vacanţă într-un resort din afara ţării. În cursul zilei de luni, însă, băieţelul familiei, în vârstă de cinci ani, se juca în preajma piscinei hotelului, împreună cu surioara lui.

Într-un moment de neatenţie, micuţul s-a dezechilibrat şi a căzut în apă. A fost scos la suprafaţa, dar din păcate a fost prea târziu.

”Doamne, sper că am plătit pentru tot”

Tatăl băieţelului, în vârstă de 41 de ani, a postat un mesaj cutremurător pe pagina de socializare, după ce a avut loc tragedia.

"De azi eşti o amintire, puiule. Trebuia pe mine să mă ia Dumnezeu. Ajutorul meu, te rog ajută-mă să trec peste. Am fost un neputincios. Nu te-am putut creşte. Dragul meu, vei rămâne viu. Încă nu cred. Doamne, sper că am plătit tot", a scris bărbatul.

Citește și: ”Ai lăsat un gol prea mare în inimile noastre” Dragoș, un tânăr din Botoșani, și-a pierdut viața la doar 22 de ani într-un accident cumplit

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe rețelele de socializare

”Sincere condoleanțe! DUMNEZEU să vă dea putere să treceți peste această durere nemărginită! Drum lin către îngeri, ÎNGERAȘ”, ”De necrezut si nedrept. Putere sa va dea Dumnezeu”, ”Bunul Dumnezeu să aline sufletele încercate cu o suferință atât de mare”, sunt doar câteva dintre miile de mesaje postate pe internet la aflarea cumplitei vești despre moartea băiețelului de numai cinci ani.

×
Subiecte în articol: baietel mort copil inecat piscina Botoșani
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close