Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a fost găsit mort într-o groapă plină cu apă, pe o şosea din Vaslui. Reacția localnicilor: „E mai rău ca-n Evul Mediu”

Un bărbat a fost găsit mort într-o groapă plină cu apă, pe o şosea din Vaslui. Reacția localnicilor: „E mai rău ca-n Evul Mediu”

Un bărbat a fost găsit mort într-o groapă plină cu apă, pe o şosea din Vaslui. Reacția localnicilor: „E mai rău ca-n Evul Mediu”
28 Dec 2018   •   20:08

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din satul vasluian Căzănești, a murit, după ce a căzut într-o groapă plină cu apă de pe un drum public din localitate.

Victima, care a fost descoperită de un șofer care circula prin zonă, era căzută cu fața în jos în craterul de peste un metru diametru, informează presa locală.

Echipajul medical sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului, acesta fiind decedat de câteva ore.

"Pe nimeni nu interesează că avem copii și o tragedie se poate întâmpla oricând. Nu se poate trece cu mașina, cu salvarea. Suntem plătitori de taxe și impozite, dar e mai rău ca-n evul mediu” spun vecinii bărbatului decedat, potrivit vremeanoua.ro.

Trupul bărbatului a fost transportat la spital, pentru efectuarea necropsiei. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: mort groapa apa
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close