Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a fost înjunghiat în piept, într-o cârciumă, de cel care făcea glume despre soția lui

Un bărbat a fost înjunghiat în piept, într-o cârciumă, de cel care făcea glume despre soția lui

Un bărbat a fost înjunghiat în piept, după ce a început să se certe cu un bărbat, care a început să o ironizeze pe soția lui. Totul s-a întâmplat într-o cârciumă din Iași.

Un bărbat a fost înjunghiat în piept, într-o cârciumă, de cel care făcea glume despre soția lui
Sursa foto: Getty Images
de Georgiana Adam    |    26 Dec 2023   •   15:35

Un bărbat a plecat de acasă către localul din sat. Odată ce s-a pus la masă cu tovarășii de pahar, au început și bancurile.

La scurt timp, un alt bărbat, Nicolaie Grumezea, a început să se certe cu cei din cârciumă, apoi a scos un cuțit pe care îl avea asupra lui și a început să-i amenințe pe ceilalți.

Cu cuțitul în mână și în stare de ebrietate, Nicolaie a început să facă glume proaste despre soția unuia dintre cei prezenți în cârciumă.

Bărbatul respectiv i-a atras atenția să înceteze cu ironiile, iar în acel moment, Nicolaie Grumezea s-a enervat și l-a înjunghiat pe individul nevinovat.

Citește și: Incendiul puternic de pe Calea Dorobanţi, din București. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale

”A inițiat discuții în contradictoriu cu persoanele prezente, pe care le-a amenințat cu acte de violență și cu moartea, după care a reacționat violent la observațiile persoanei vătămate, I.M., de a înceta să mai glumească pe tema soției sale, precum și să mai agite cuțitul în semn de intimidare, după care i-a aplicat o lovitură în zona pieptului, cu potențial letal”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, notează BZI.

Individul a fost arestat pentru 30 de zile și riscă să stea mai mulți ani la închisoare pentru tentativă de omor.

×
Subiecte în articol: carciuma Iași
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close