Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a murit în urma unui accident cumplit din Arad

Un bărbat a murit în urma unui accident cumplit din Arad

Un bărbat a murit în urma unui accident cumplit din Arad
Sursa foto: foto- Antena 3
30 Aug 2018   •   20:05

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a murit joi după-amiază într-un accident rutier în zona localităţii Susani, aparţinătoare comunei Igneşti, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, maior George Pleşca. 

Potrivit sursei citate, la numărul unic de urgenţă 112 a fost anunţată producerea unui accident rutier pe DJ 793C, între localităţile Susani şi Igneşti. 

'Persoana care a sunat la telefon a anunţat ieşirea unui autoturism în decor, alături aflându-se corpul unui bărbat, şoferul autoturismului. Se pare că acesta a pierdut controlul autoturismului, părăsind partea carosabilă. În urma evenimentului rutier, bărbatul a fost aruncat afară din autovehicul, decedând pe loc', a precizat maior George Pleşca. 

La faţa locului s-a deplasat echipajul SMURD din cadrul Gărzii nr 1 Sebiş, bărbatul fiind găsit însă fără viaţă lângă autoturism. 

De asemenea, la locul accidentului s-au deplasat şi poliţiştii rutieri, care au făcut cercetări în cauză sub supravegherea unui procuror, pentru a stabili condiţiile în care s-a produs accidentul. 

×
Subiecte în articol: barbat accident Arad
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close