Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat cu permisul de conducere expirat a încercat să își ia viața pentru că nu a fost lăsat să iasă din țară

Un bărbat cu permisul de conducere expirat a încercat să își ia viața pentru că nu a fost lăsat să iasă din țară

Tentativă de suicid stopată de jandarmii și polițiștii de frontieră de la Porțile de Fier I. Supărat că nu i se permite ieșirea din țară, un mehedințean a încercat să își pună capăt zilelor, însă oamenii legii l-au oprit la timp.

Un bărbat cu permisul de conducere expirat a încercat să își ia viața pentru că nu a fost lăsat să iasă din țară
Sursa foto: Hepta
de Mădălin Ene    |    12 Noi 2021   •   18:48

 Astfel, în urma unei informații primite de la polițiștii de frontieră cu privire la faptul că un cetățean amenința că se va arunca de pe podul de la barajul Porțile de Fier I, jandarmii s-au deplasat la locul indicat. 

Nemulțumit de faptul că nu i s-a permis ieșirea din țară pentru că avea permisul de conducere expirat, bărbatul s-a urcat pe balustrada podului și amenința că se aruncă de acolo. 

Jandarmii și polițiștii de frontieră au ajuns la timp, iar în urma discuțiilor purtate, bărbatul a renunțat la gestul suicidal.

La fața locului a fost solicitat un echipaj din partea Serviciului Județean de Ambulanță, care a transportat persoana în cauză la o unitate medicală pentru un consult de specialitate. 

De asemenea, a fost solicitat și un echipaj de poliție pentru efectuarea verificărilor.

×
Parteneri
Frig și ploi în România! Prognoza meteo 27 martie - 24 aprilie 2023
x close