Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat de 40 de ani, pacient al unui spital din Piatra Neamț, s-a aruncat pe geam și a murit

Un bărbat de 40 de ani, pacient al unui spital din Piatra Neamț, s-a aruncat pe geam și a murit

Un bărbat de 40 de ani, pacient al unui spital din Piatra Neamț, s-a aruncat pe geam și a murit
11 Sep 2018   •   16:19

Un bărbat de aproximativ 40 de ani, pacient al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, a murit marți, după ce s-a aruncat de la etajul doi al spitalului. 

Conform purtătorului de cuvânt al unităţii, doctorul Cristina Atănăsoaie Iacob, incidentul a avut loc în cursul nopţii de luni spre marţi. 

Bărbatul, care era internat în spital cu o afecţiune hepatică gravă şi cu tulburări psihiatrice, a plecat în jurul orei 23.00 din salonul său şi a mers în alt salon, de unde a sărit pe geam.

„A intrat în alt salon în care erau pacienţi, s-a urcat pe patul unui pacient care a încercat să îl ţină, dar nu a reuşit, pentru era corpolent, şi a sărit pe geam. I s-au acordat îngrijiri medicale, a fost transportat la terapie intensivă, unde a murit după cinci ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ.

Pe 18 iulie 2018, un alt bărbat, în vârstă de 80 de ani, a murit după ce a căzut de pe acoperişul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ. El nu era pacient al spitalului şi îşi vizitase soţia la secţia de oncologie, unde a aflat că aceasta nu mai are mult de trăit.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: pacient barbat
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close