Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Dâmboviţa şi-a ucis tatăl cu un cuţit. Ce i-a spus fiului înainte să moară

Un bărbat din Dâmboviţa şi-a ucis tatăl cu un cuţit. Ce i-a spus fiului înainte să moară

Un bărbat din Dâmboviţa şi-a ucis tatăl cu un cuţit. Ce i-a spus fiului înainte să moară
05 Iun 2019   •   08:41

Un bărbat de 68 de ani din comuna Şotânga, sat Teiş, a fost înjunghiat mortal de fiul său, în urma unui conflict spontan generat de vânzarea unei case, informează, marţi, IPJ Dâmboviţa. 

"La data de 4 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, de către o femeie, din Şotânga (Teiş), cu privire la faptul că între fiul şi soţul său a avut loc un conflict spontan. O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care, în grădina locuinţei, a fost identificat cadavrul unui bărbat de 68 de ani, care prezenta o plagă înjunghiată în zona toracică. Din primele cercetări se pare ca fiul său, un bărbat de 43 de ani, l-ar fi agresat cu un cuţit, pe fondul unui conflict spontan generat de nemulţumirea fiului cu privire la vânzarea unei case", precizează IPJ Dâmboviţa. 

Agresorul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

×
Subiecte în articol: barbat Dambovita ucis cutit
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close