Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Galați a vrut să violeze o bătrână, însă și-a uitat telefonul în locuința acesteia

Un bărbat din Galați a vrut să violeze o bătrână, însă și-a uitat telefonul în locuința acesteia

Un bărbat din Galați a vrut să violeze o bătrână, însă și-a uitat telefonul în locuința acesteia
Sursa foto: Foto: pixabay.com
12 Mai 2017   •   12:36

Ionuţ Hârţan, în vârstă de 45 de ani, din Galați,  a fost condamnat la 3 ani şi 9 luni de închisoare pentru viol şi violare de domiciliu, după 8 ani de la data comiterii faptei, potrivit adevarul.ro.

Bărbatul a urmărit timp de mai multe zile o bătrână, iar în seara zilei de 30 iulie 2009 pentru a o viola. Femeia, în vârstă de 70 de ani, a refuzat să se lase batjocorită şi l-a lovit pe agresor, dar a şi ţipat cât au ţinut-o puterile. Așa că bărbatul a început să o lovească cu pumnii şi picioarele în cap şi diverse zone ale corpului, până când femeia a ajuns aproape în stare de inconştienţă.

Agresorul a apucat doar să înceapă actul sexual, pentru că ţipetele bătrânei i-au alertat pe vecini, care au sărit în ajutorul acesteia.

Ionuţ Hârţan a fugit, însă şi-a uitat telefonul mobil în locuinţa bătrânei. În ciuda dovezilor evidente, procesul a durat 8 ani, în condiţiile în care Ionuţ Hârţan a negat permanent că ar fi autorul violului, dosarul ajungând astfel la limita prescripţiei.

 

×
Subiecte în articol: Galați batrana violata telefon casa locuinta
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close