Antena 3 CNN Actualitate Locale Un român și-a incendiat mașina după ce a uitat pe banchetă un obiect pe care majoritatea oamenilor îl folosesc zilnic

Un român și-a incendiat mașina după ce a uitat pe banchetă un obiect pe care majoritatea oamenilor îl folosesc zilnic

Mașina unui bărbat din Giurgiu a luat foc după ce șofer a uitat pe banchetă o brichetă antivânt. Se pare că bricheta nu era stinsă așa cum credea bărbatul, ceea ce a dus la aprinderea incendiului.

Un român și-a incendiat mașina după ce a uitat pe banchetă un obiect pe care majoritatea oamenilor îl folosesc zilnic
Sursa foto: Imagine Arhivă
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Apr 2023   •   12:38

Un șofer și-a incendiat mașina fără să vrea, în Hulubești. Incendiul a început după ce conducătorul auto a coborât din maşină şi ar fi lăsat o brichetă antivânt aprinsă pe scaunul din dreapta şoferului, crezând că aceasta s-a stins.

"ISU Giurgiu a fost solicitat în această seară să intervină în localitatea Hulubeşti, judeţul Giurgiu, după ce o maşină aflată într-o parcare a luat foc.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

Aceştia au constatat că autoturismul, dotat şi cu instalaţie GPL, ardea în proporţie de 90 la sută, iar incendiul a fost stins în limitele găsite", se arată într-un comunicat de presă emis de ISU Giurgiu.

Citește și: Incendiu puternic în București! Pompierii au intervenit cu șase autospeciale de stingere

×
Subiecte în articol: masina incendiu brichetă
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close