Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Gorj a chemat de urgență pompierii să scoată un șarpe ascuns în casa lui. Ce a urmat

Un bărbat din Gorj a chemat de urgență pompierii să scoată un șarpe ascuns în casa lui. Ce a urmat

Un bărbat din Gorj a chemat de urgență pompierii să scoată un șarpe ascuns în casa lui. Ce a urmat
Sursa foto: Foto: Pixabay
24 Mai 2017   •   12:12

Jandarmii si pompierii din Gorj au avut marti o misiune extrem de dificila, dupa ce un barbat i-a chemat de urgenta sa gaseasca un sarpe ascuns undeva in casa. Aproape doua ore au incercat echipele de interventie sa dea de urma reptilei, noteaza stirileprotv.ro.

Au afumat temelia casei si chiar au turnat apa cu galeata, in speranta ca sarpele va fi vazut. In cele din urma, s-au lasat pagubasi si i-au recomandat proprietarului sa-si curete temeinic gospodaria si sa consolideze fundatia casei.

Domnul Turturea, proprietarul casei, spune ca a mai vazut trei serpi in casa, in ultima saptamana si a reusit sa ii prinda. Cum astazi nu a fost la fel de norocos, a sunat la 112.

La finalul misiunii, chiar daca sarpele nu a fost prins, pompierii si jandarmii tot au ramas cu un mister neelucidat. Pe casa cu pricina se afla un covor despre care nici macar proprietarul nu stia cum a ajuns acolo.

×
Subiecte în articol: Gorj pompieri sarpe mister
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close