Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Iași a falsificat buletinul lui Robert de Niro. Cum a fost pedepsit - FOTO

Un bărbat din Iași a falsificat buletinul lui Robert de Niro. Cum a fost pedepsit - FOTO

Un bărbat din Iași a falsificat buletinul lui Robert de Niro. Cum a fost pedepsit - FOTO
Sursa foto: Foto: ziaruldeiasi.ro
09 Mai 2018   •   14:53

Un bărbat din Iași își va petrecere următorii ani în spatele gratiilor, după ce a falsificat buletinul lui Robert de Niro, dar și bani cu ajutorul unui scanner. 

Magistrații Curții de Apel Iași l-au condamnat pe Ştefan Badii la șase ani și opt luni de închisoare. Alături de el a fost condamnat și un alt ieșean, Sorin Bulgaru, la o pedeapsă de șase ani și zece luni de închisoare.

“Robert De Niro” este domiciliat pe strada Enernitate nr.1, parcela 3, adică locul pe care se află cel mai mare cimitir din Iași.

Cartea de identitate falsificată cu numele și chipul starului american a fost descoperită de polițiști în timpul unor percheziții pentru destructurarea rețelei de falsificatori de bani și de acte de identitate din Iași, scrie Ziarul de Iași.

„Inculpatul Badii Ştefan a falsificat bancnote prin scanarea unei bancnote autentice, după care, prin prelucrare software, scotea seria de pe ea şi făcea un şablon de trei bancnote pe pagină. Odată finalizat şablonul, scotea la imprimantă trei bancnote pe pagină pe care imprima seriile. Badii Ştefan a inscripţionat bancnotele astfel falsificate cu serii diferite, folosind un tabel generator de serii în program Excel“, se arată în rechizitoriu.

 

 

×
Subiecte în articol: Robert de Niro buletin Iași
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close