Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Neamţ a murit, după ce a escaladat blocul în care locuia. Îşi uitase cheia, iar fratele său nu îi răspundea la telefon

Un bărbat din Neamţ a murit, după ce a escaladat blocul în care locuia. Îşi uitase cheia, iar fratele său nu îi răspundea la telefon

Incident şocant în Piatra Neamţ, Un bărbat a murit după ce a căzut în gol de la etajul patru al unui bloc. Victima a încercat să intre în apartamentul în care locuia, prin balcon. Totul s-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri, după ce omul şi-a dat seama că nu are cheie, iar fratele său nu îi răspundea la telefon.

Un bărbat din Neamţ a murit, după ce a escaladat blocul în care locuia. Îşi uitase cheia, iar fratele său nu îi răspundea la telefon
Sursa foto: Antena 3
de Cătălina Buzoianu    |    03 Dec 2021   •   15:00

Bărbatul locuia împreună cu fratele său, într-o garsonieră, la etajul 4 al unui bloc din Piatra Neamţ.

Azi-noapte s-a întors târziu acasă, după ora 03:00 şi a vrut să intre în locuinţă, însă a descoperit că nu are cheia la el, motiv pentru care a sunat la fratele său de mai multe ori.

"Pentru că nu i-a răspuns, a decis să escaladeze blocul şi să intre în balcon, pe acoperiş. S-a legat cu o sfoară de hornul aflat pe clădire, însă în momentul în care a coborât către balcon, cel mai probabil sfoara s-a rupt, iar bărbatul s-a prăbuşit în gol.

Chiar fratele său a fost cel care a auzit bubuitura şi a sunat imediat la 112.

La data de 3 decembrie a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați, de către un bărbat, în vârstă de 52 de ani, cu privire la faptul că fratele său a căzut de la etajul 4 al unui imobil, din Piatra Neamț, fiind decedat.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Piatra Neamț, ar fi încercat să pătrundă, de pe acoperișul unui bloc, prin balcon, într-un imobil situat la etajul 4, ar fi căzut. Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului.   

Acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii  circumstanțelor în care s-a produs evenimentul în cauză" au transmis reprezentanţii Poliţiei Judeţene Neamţ.

 

×
Subiecte în articol: frate baclon balcon cheie Neamţ
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close