Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Vâlcea este cercetat pentru că a împuşcat un câine maidanez. Motivul invocat pentru fapta sa: „Mi-a mâncat păsările”

Un bărbat din Vâlcea este cercetat pentru că a împuşcat un câine maidanez. Motivul invocat pentru fapta sa: „Mi-a mâncat păsările”

Un bărbat de 64 de ani, din Fîrtăţeşti, este cercetat pentru uz de armă fără drept, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uciderea animalelor cu intenţie, fără drept, după ce ar fi împuşcat un câine fără stăpân care intrase în gospodăria sa, ucigându-l.

Un bărbat din Vâlcea este cercetat pentru că a împuşcat un câine maidanez. Motivul invocat pentru fapta sa: „Mi-a mâncat păsările”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    15 Feb 2020   •   18:40

Fapta s-a petrecut vineri. Poliţiştii, care s-au sesizat din oficiu, au găsit şi au ridicat de la domiciliul bărbatului 15 kilograme de muniţie, respectiv bile metalice şi alte componente folosite la confecţionarea artizanală a cartuşelor.

„Poliţiştii au stabilit că (...) bărbatul ar fi făcut uz de armă, fără drept, asupra unui câine fără stăpân care se afla pe proprietatea acestuia, rezultând decesul câinelui.

Bărbatul a motivat că a făcut uz de armă asupra câinelui deoarece acesta, anterior, i-ar fi mâncat mai multe păsări din gospodărie”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţan (IPJ) Vâlcea, Cătălin Udrea.

Bărbatului i-au fost confiscate arma de vânătoare şi toată muniţia.

×
Subiecte în articol: caine Valcea
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close