Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Vâlcea s-a urcat pe acoperiș ca să intre în casa fostei concubine, însă lucrurile au luat o altă turnură. Gestul șocant al acestuia

Un bărbat din Vâlcea s-a urcat pe acoperiș ca să intre în casa fostei concubine, însă lucrurile au luat o altă turnură. Gestul șocant al acestuia

Un bărbat din Vâlcea s-a urcat pe acoperiș ca să intre în casa fostei concubine, însă lucrurile au luat o altă turnură. Gestul șocant al acestuia
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Iul 2019   •   16:39

Un bărbat de 53 de ani din  județul Vâlcea s-a urcat pe acoperiș ca să intre în casa fostei concubine, însă lucrurile au luat o altă turnură.

Acesta a fost reţinut de poliţişti după ce fosta concubină l-a reclamat că a pătruns prin efracţie în locuinţa ei şi i-a bătut mama, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea. 

Aceştia au precizat că pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi violare de domiciliu. 

"În fapt, la data de 22 iunie a.c., acesta a pătruns prin escaladarea acoperişului în locuinţa fostei concubine, fără acordul acesteia, unde i-a distrus un televizor şi a agresat-o fizic pe mama acesteia, de 72 de ani, provocându-i leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare 20-25 de zile îngrijiri medicale", a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea. 

Bărbatul a fost prezentat, miercuri, magistraţilor Judecătoriei Brezoi, aceştia, în baza probatoriului administrat, decizând arestarea lui preventivă pe o perioadă de 30 de zile. În prezent, el se află încarcerat la Centrul de Reţineri şi Arest Preventiv al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Valcea barbat acoperis femeie
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close