Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Vaslui a sunat la 112 şi a spus că vrea să omoare un poliţist. Scenariul de film care a urmat

Un bărbat din Vaslui a sunat la 112 şi a spus că vrea să omoare un poliţist. Scenariul de film care a urmat

 Un bărbat din Vaslui a sunat la 112 şi a spus că vrea să omoare un poliţist. Scenariul de film care a urmat
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Iun 2019   •   10:29

 Un bărbat de 59 de ani, din municipiul Vaslui, este cercetat de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de ameninţare, după ce, aflat în stare avansată de ebrietate, a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că intenţionează să omoare un poliţist care îl amendase, potrivit IPJ. 

"Un bărbat de 59 de ani, din Vaslui, a sunat la serviciul unic de urgenţă 112, ocazie cu care a sesizat faptul că a fost sancţionat de un poliţist din cadrul structurii Transporturi Feroviare şi că intenţionează să-l omoare pe acesta. La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi. Bărbatul a fost găsit la domiciliu, în stare de ebrietate. A ameninţat din nou că îl va omorî pe poliţistul care l-a amendat, deşi a recunoscut că nu-l cunoaşte pe acesta. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Vaslui, iar medicii au decis să-l transfere la Secţia de Psihiatrie", a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă. 

În cauză poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: barbat Politie
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close