Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat urmărit internațional, prins în Oradea. Venise să-și viziteze părinții la doi ani după condamnare

Un bărbat urmărit internațional, prins în Oradea. Venise să-și viziteze părinții la doi ani după condamnare

Un bărbat urmărit internațional, prins în Oradea. Venise să-și viziteze părinții la doi ani după condamnare
Sursa foto: foto: Pixabay.com
24 Sep 2019   •   15:43

Un bărbat de 51 de ani din Oradea care se sustrăgea executării pedepsei cu închisoarea a fost depistat de poliţişti în comuna Stroeşti, după mai bine de doi ani de la condamnare, timp în care ar fi fost plecat în America, au informat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, bărbatul era dat în urmărire naţională şi internaţională pentru executarea unei pedepse privative de libertate după ce magistraţii din Bihor l-au condamnat la cinci ani de închisoare pentru că, în calitate de lichidator judiciar, şi-a însuşit în mod fraudulos sume de bani de la mai multe firme din Oradea.

"Cel în cauză a fost dat în urmărire naţională şi internaţională, fiind condamnat la pedeapsa închisorii pentru faptul că, în perioada 2010-2011, în calitate de lichidator judiciar al unor societăţi comerciale, şi-a însuşit sume de bani sau valori din gestiunea acestora, prin diferite modalităţi (vânzarea de bunuri şi încasarea banilor în folos propriu, activităţi urmate de organizarea de licitaţii fictive şi întocmirea unor acte false în acest sens), după care a dispărut cu aceste sume de bani. Faptele au fost comise în municipiul Oradea, judeţul Bihor, unde bărbatul a locuit o perioadă lungă de timp", au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Bărbatul a fost ridicat de la casa părinţilor lui din comuna Stroeşti, unde se întorsese după ce timp de doi ani ar fi fost plecat în America. El a fost condus de poliţiştii vâlceni la Penitenciarul Colibaşi, judeţul Argeş, unde îşi va ispăşi pedeapsa, potrivit Agerpres. 

×
Subiecte în articol: Oradea barbat America
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close