Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bătrân de 83 de ani din Tecuci a ucis cu briceagul un tânăr de 20 de ani. S-a aflat motivul crimei

Un bătrân de 83 de ani din Tecuci a ucis cu briceagul un tânăr de 20 de ani. S-a aflat motivul crimei

Un bătrân de 83 de ani din Tecuci a ucis cu briceagul un tânăr de 20 de ani. S-a aflat motivul crimei
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    08 Noi 2017   •   19:21

Un bărbat de 83 de ani, din Tecuci, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a înjunghiat mortal un tânăr de 20 de ani din aceeaşi localitate, a declarat miercuri, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Liliana Istrate.

Potrivit sursei citate, inculpatul Mănăilă Cucoaneş, de 83 ani, s-a întâlnit cu victima, Traian Samuil, de 20 ani, în Piaţa Centrală din Tecuci, între cei doi producându-se un conflict determinat de faptul că s-au ciocnit cu bicicletele.

„Atât victima, cât şi inculpatul se aflau cu bicicletele în Piaţa Centrală din Tecuci. După ce inculpatul şi-a făcut cumpărăturile la un magazin, a vrut să plece cu bicicleta, dar s-a ciocnit de bicicleta victimei. Cei doi s-au înjurat, iar, din spusele inculpatului, victima l-a lovit şi scuipat. Victima era împreună cu un nepot, care este martor în dosar. Cei doi au plecat, dar au fost ajunşi din urmă de inculpat. Victima l-ar fi îmbrâncit pe inculpat, moment în care acesta din urmă a scos un briceag şi l-a înjunghiat pe tânăr de două ori în zona toracică stângă”, a precizat Liliana Istrate.

Tânărul a reuşit să mai facă doar zece paşi, după care s-a prăbuşit la pământ. Persoana care îl însoţea a reuşit să îl transporte la spital cu un taxi.

„Victima a fost dusă de urgenţă la Spitalul Municipal din Tecuci, iar aici, din cauză rănilor foarte grave, avea plămânul perforat, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Galaţi, unde a şi decedat ulterior. În timpul audierii, inculpatul a susţinut că îi este foarte rău, motiv pentru care a fost transportat la spital. În urma investigaţiilor s-a constatat că nu necesită internarea şi a fost reţinut. A fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, aceasta fiind admisă de judecători”, a mai precizat Liliana Istrate.

Ancheta în acest caz va fi continuată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi. Bărbatul este acuzat de comiterea infracţiunii de omor.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: injunghiat Tecuci
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close