Antena 3 CNN Actualitate Locale Un cântăreț din România, implicat într-un accident rutier

Un cântăreț din România, implicat într-un accident rutier

Un cântăreț din România, implicat într-un accident rutier
Sursa foto: Foto: Antena 1
13 Apr 2017   •   09:54

Cântărețul de muzică populară Neluțu Trandafir, imobilizat într-un scaun cu rotile, a fost implicat într-un accident rutier, miercuri seara, la ieșirea din Târgu-Jiu. Incidentul s-a produs după ce un șofer neatent nu a acordat prioritate, iar soția lui Trandafir a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pompierii au intervenit pentru că femeia era prinsă între fiarele contorsionate ale mașinii și a fost nevoie să fie descarcerată, scrie radiotargujiu.ro.

Acesta este cel de-al șaselea eveniment rutier în care a fost implicat Neluțu. Primul, în urma cu 27 de ani, l-a facut dependent de scaunul rulant.  În 1989, pe cand era sofer, artistul de muzica populara conducea un camion și în față i-au apărut mai mulți copii. Pentru a-i evita, a tras de volan și s-a izbit de un stalp. De atunci, Neluțu Trandafir a ramas imobilizat într-un scaun cu rotile.

Neluțu Trandafir a participat la xFactor, unde a povestit: „24 de ani în picioare, 26 de ani în scaunul cu rotile. 30 decembrie, final de an, pe drum spre serviciu. În faţa maşinii pe care o conduceam a apărut o sanie plină de copii. Unei fetiţe i-a scăpat fularul şi s-a întors să-l recupereze. Am avut două variante, aceea de a mă proteja pe mine şi pe cei din maşină, dar fetiţa îşi pierdea viaţa, şi cea de a trage de volan şi a intra într-un stâlp. Am ales să salvez fata. Din acea zi, n-am mai mers niciodată”, a spus Neluţu la audiţiile X Factor.

×
Subiecte în articol: muzica populara cantaret accident rutier
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close