Antena 3 CNN Actualitate Locale Un căruţaş a făcut scandal pe străzile din Buzău! Ce le-a făcut poliţiştilor care au intervenit

Un căruţaş a făcut scandal pe străzile din Buzău! Ce le-a făcut poliţiştilor care au intervenit

Un căruţaş a făcut scandal pe străzile din Buzău! Ce le-a făcut poliţiştilor care au intervenit
Sursa foto: Foto: Politia Romana/Facebook
19 Mai 2017   •   13:30

Un căruţaş băut a avariat zece autoturisme aflate în trafic pe o stradă din municipiul Buzău, bărbatul devenind extrem de agresiv în momentul în care poliţiştii locali au intervenit. Căruţaşul, care este cunoscut pentru implicarea în conflicte cu poliţiştii, a fost amendat, potrivit news.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Locale Buzău, Doru Dumitraşcu, bărbatul, de 38 de ani, a fost observat de un echipaj de Poliţie în momentul în care îşi conducea căruţa ”în zig-zag” pe o stradă aglomerată din municipiul Buzău.

„Poliţiştii locali de la Serviciul Disciplină Rutieră, în timp ce patrulau pe bulevardul Unirii Nord, la intersectia cu strada Prutului, au observat o căruţă conduă de un bărbat de 38 de ani, care în timpul deplasării a avariat mai multe autoturisme aflate în trafic. Acesta a fost oprit de poliţiştii locali şi scos din trafic, moment în care s-a constatat că se afla în stare de ebrietate şi era foarte agresiv”, a declarat Dumitraşcu.

Căruţaşul a fost amendat şi transportat la Spitalul de Psihiatrie Săpoca. Bărbatul este cunoscut de poliţişti pentru conflictele pe care le-a provocat de-a lungul timpului, el încercând de mai multe ori să se bată cu agenţii. 

×
Subiecte în articol: strazi Buzau politisti baut
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close