Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil de 10 ani a rămas orfan de ambii părinţi, după un tragic accident în Coşereni, Ialomiţa

Un copil de 10 ani a rămas orfan de ambii părinţi, după un tragic accident în Coşereni, Ialomiţa

Tragicul eveniment a avut loc marţi după-amiază pe DN2 în afara localităţii Coşereni din Ialomiţa. În urma impactului violent dintre un TIR şi un autoturism două persoane au decedat, iar un copil în vârstă de 10 ani a fost transportat de urgenţă la spital.

Un copil de 10 ani a rămas orfan de ambii părinţi, după un tragic accident în Coşereni, Ialomiţa
Sursa foto: ISU Ialomiţa
de Claudia Popovici    |    03 Aug 2021   •   18:15

La faţa locului au intervenit salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o descarcerare alături de două echipaje al SAJ Ialomița.

Un copil de 10 ani a rămas orfan de ambii părinţi

În urma accidentului rutier, în care au fost implicate un autoturism și un TIR au rezultat trei victime: șoferul autoturismului și o persoană de sex feminin cu leziuni incompatibile cu viața, care au fost declarați decedați de echipajele SAJ de la locul intervenției și un minor în vârstă de 10 ani, fiul celor doi, căruia i s-a acordat primul ajutor medical de un echipaj SAJ la locul intervenției.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Copilul a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la Spitalul de Urgență "Bagdasar Arseni" din București.

Șoferul TIR-ului a fost monitorizat și el la locul intervenției. Ulterior acesta a refuzat transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsuri PSI la locul accidentului, precum și sablare carosabil. Traficul este blocat.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close