Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil de 11 ani a fost lăsat nesupravegheat într-o maşină cu cheia aflată în contact. Ce a urmat e îngrozitor

Un copil de 11 ani a fost lăsat nesupravegheat într-o maşină cu cheia aflată în contact. Ce a urmat e îngrozitor

Un copil de 11 ani a fost lăsat nesupravegheat într-o maşină cu cheia aflată în contact. Ce a urmat e îngrozitor
Sursa foto: Foto: arhivă Antena 3
de S.T.    |    22 Apr 2019   •   23:20

Un copil în vârstă de 11 ani, care a fost lăsat nesupravegheat într-o maşină cu cheia aflată în contact, a reuşit să pornească autoturismul şi a provocat un accident de circulaţie în municipiul Huşi, lovind o ţeavă de gaz, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

„Copilul a pornit maşina şi a început să ruleze pe Str. Fundătura Viilor, în mers lovind alte două autoturisme, după care a ricoşat în conducta de gaz, pe care a avariat-o. Pompierii au asigurat măsurile de supraveghere şi prevenire până când echipele societăţii de gaze din localitate au terminat intervenţia. Echipele Gaz Est lucrează pentru înlocuirea porţiunii de conductă afectată, alimentarea cu gaze naturale fiind întreruptă pe un tronson din strada respectivă. Aproximativ 30 de locuinţe au rămas fără gaze până la remedierea situaţiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

În urma incidentului nu au fost înregistrate victime.

Potrivit reprezentanţilor ISU, copilul s-a speriat, dar nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

 

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: copil Husi accident
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close