Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil de cinci an din Bistrița, la un pas de moarte din cauza părinților. „A fost găsit inconștient în stare de somnolență”

Un copil de cinci an din Bistrița, la un pas de moarte din cauza părinților. „A fost găsit inconștient în stare de somnolență”

Un copil de cinci an din Bistrița, la un pas de moarte din cauza părinților. „A fost găsit inconștient în stare de somnolență”
16 Oct 2018   •   21:44

Un copil în vârstă de cinci ani se află în stare critică, după ce a căzut în cap de pe o scară. Băiatul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean de urgență Bistrița.

Tatăl copilului era urcat pe o scară pentru a efectua o lucrare la o anexă din gospodărie, dar apoi a urcat și mama pentru a-i da o unealtă soțului.

Băiețelul s-a urcat și el în urma mamei lui, fără să fie observant, dar a căzut în cap.

„Copilul a fost găsit inconștient în stare de somnolență, cu un hematom la nivelul capului. A fost stabilizat și preluat de către echipajul de prim ajutor și va fi preluat pe traseu de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă și transportat la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea investigațiilor medicale”, a declarat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

Poliția a început o anchetă și face cercetări pentru vătămare corporală din culpa, potrivit bistriteanul.ro.

×
Subiecte în articol: copil Bistriţa parinti
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close