Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil de trei ani a murit înecat, după ce a căzut în râul Cerna în timp ce se juca

Un copil de trei ani a murit înecat, după ce a căzut în râul Cerna în timp ce se juca

Un copil de trei ani a murit înecat, în râul Cerna. Băiatul se juca pe malul apei, în localitatea Toplița, când s-a dezechilibrat și a căzut. Copilul a fost luată de apă, fără ca tatăl său să mai poată face ceva.

Un copil de trei ani a murit înecat, după ce a căzut în râul Cerna în timp ce se juca
de Georgiana Adam    |    26 Apr 2021   •   13:10

Incidentul a avut loc duminică seara, iar trupul copiluli a fost recuperat, din albia râului, abia la miezul nopții, după cum informează ISU Hunedoara.

"În urma sesizării telefonice, la fața locului s-a deplasat de urgență  patrula de siguranță publică aflată în serviciu pe zona rurală, precum și o echipă operativă din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara și s-a solicitat în regim de urgență deplasarea la fața locului a unui echipajul SMURD și a reprezentanților I.S.U. Hunedoara, pentru efectuarea de căutări. Pompierii au desfăşurat un dispozitiv de căutare a minorului cu sprijinul polițiștilor, jandarmilor și sătenilor.

În jurul orei 00.00, trupul micuțului a fost găsit în apa râului,  la aproximativ 2 km de locul în care a dispărut. După culegerea primelor informații, polițiștii au stabilit că minorul era însoţit de tatăl său când s-au deplasat pe malul râului Cerna, unde copilul a început să se joace, aruncând pietre în apă.

La un moment dat, minorul s-a dezechilibrat, a căzut în apă și a fost luat de apă, tatăl neputând să îl mai salveze. Trupul copilului a fost preluat de medicii legiști în vederea efectuării necropsiei și a stabirii cauzei decesului. 

Polițiștii continuă  cercetările în acest caz, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor in care s-a produs nefericitul incident.", au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara.

Polițiștii continuă cercetările la fața locului, în vedere stabilirii circumstanțelor în care s-a produs tragedia. Trupul neînsuflețit al copilului a fost preluat de medicii legiști și dus la necropsie, pentru stabilirea cauzei decesului.

×
Subiecte în articol: copil a murit înecat Cerna Toplita
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close