Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil din Buzău, transportat de urgență cu un elicopter SMURD, după ce a mâncat otravă pentru șoareci

Un copil din Buzău, transportat de urgență cu un elicopter SMURD, după ce a mâncat otravă pentru șoareci

 Un copil din Buzău, transportat de urgență cu un elicopter SMURD, după ce a mâncat otravă pentru șoareci
10 Iul 2019   •   17:57

Un copil de aproape doi ani  a fost transportat cu un elicopter SMURD la spitalul Grigore Alexandrescu din București, după ce a înghițit pesticide. 

Incidentul s-ar fi produs miercuri dimineață, într-o localitate buzoiană, în apropierea orașului Nehoiu. Câteva ore mai târziu, după ce a fost alăptat de mamă şi apoi lăsat să doarmă, copilul a început să se simtă rău.

După ce s-a albit la faţă, băiatul a leşinat, neavând nicio reacţie atunci când mama încerca să îl trezească. Părinţii au chemat imediat ambulanţa, printr-un apel la 112, care l-a transportat pe copil la Spitalul Orăşenesc din Nehoiu, iar de acolo a fost preluat de un elicopter SMURD. 

Părinţii copilului le-au spus medicilor că, după ce au sunat la ambulanţă, au văzut că grăunţele tratate cu otravă erau împrăştiate prin curte, chiar pe unde se jucase cel mic. Părinţii ar putea intra în atenţia Protecţiei Copilului, pentru neglijență, relatează Știri de Buzău.

 

 

×
Subiecte în articol: SMURD copil otrava soareci
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close