x close

Un copil din Iasi si-a pierdut viata din cauza manelelor. Parintii sunt singurii vinovati! Cum a fost posibil asa ceva

11 Iul 2018   •   22:57
Un copil din Iasi si-a pierdut viata din cauza manelelor. Parintii sunt singurii vinovati! Cum a fost posibil asa ceva

Mihaita, un copilas din Iasi, si-a pierdut viata dupa ce s-a electrocutat la un aparat de radio. Tatal sau, Constantin Victor Dragomir, in varsta de 40 de ani, a modificat aparatul printr-o improvizatie, astfel incat sa poata auzi manelele pana in curte. Baiatul a fost lasat nesupravegheat, a atins partile neizolate ale cablului si s-a electrocutat, pierzandu-si viata.

"Conform raportului de expertiza intocmit de expertul tehnic judiciar cu specializarea Electronica si Telecomunicatii din cadrul Tribunalului, a rezultat faptul ca electrocutarea minorului Dragomir Cosmin-Mihaita s-a produs prin inchiderea circuitului electric intre faza retelei de curent alternativ de joasa tensiune ajunsa la masa neseparata galvanic prin transformator a aparatului radio, mâinile in contact cu firele neizolate, trunchiul si picioarele minorului descult pe sol si nulul aparent constituit de contactul cu pamantul." conform raportului expertului tehnic.

"Desi prezenta risc de electrocutare, cei doi inculpati nu au luat nicio masura in legatura cu aparatul radio pe care l-au lasat in functiune, iar pe cei cinci copii minori nesupravegheati in curte", arata  rechizitoriu, conform ziaruldeiasi.ro. Cei doi parinti, Constantin Victor Dragomir si Tatiana Postolache au fost gasiti vinovati de catre magistrati pentru moartea lui Mihaita si risca pâna la 5 ani de inchisoare.

Citeşte mai multe despre:

Iasi copil manele parinti a murit
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati