Antena 3 CNN Actualitate Locale Un "Dorel" a lăsat fără gaze mai multe cartiere ale Galaţiului, în cea mai geroasă zi de până acum

Un "Dorel" a lăsat fără gaze mai multe cartiere ale Galaţiului, în cea mai geroasă zi de până acum

Un gălățean care a încercat să facă o lucrare neautorizată la conducta de gaze a provocat o avarie de proporții. Mai multe cartiere ale orașului au rămas fără gaze naturale din cauza incidentului.

Un "Dorel" a lăsat fără gaze mai multe cartiere ale Galaţiului, în cea mai geroasă zi de până acum
Sursa foto: viatalibera.ro
de Alexandra Dima    |    25 Ian 2022   •   14:28

Avaria s-a produs marți, în zona centrală a orașului Galați. Peste 1.200 de consumatori din trei cartiere au fost afectați.

Reprezentanții companiei de gaze au aflat că avaria a fost provocată de un gălățean care a făcut o lucrare neautorizată.

„Ca urmare a unei intervenții neautorizate, realizate de un către un consumator asupra unei conducte de gaze naturale, ce a cauzat o avarie asupra sistemului de distribuție de pe strada Vadu Cărăbuș, nr. 16, din localitatea Galați, județul Galați, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale astăzi, 25 ianuarie 2022, începând cu ora 9:30. În urma acestei opriri sunt afectați circa 1.200 de clienți casnici și non-casnici aflați în această zonă”, au anunțat reprezentanții companiei.

Aceștia au mai spus că reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va efectua în cursul zilei de astăzi, după efectuarea reparațiilor necesare.

Distrigaz Sud Rețele mai precizează că, după reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care oamenii simt miros de gaze, să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

×
Subiecte în articol: Galați Distrigaz Sud Rețele
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close