Antena 3 CNN Actualitate Locale I-a promis că îi eliberează adeverință fără să presteze munca. Expert DJST Galați prins în flagrant luând mită

I-a promis că îi eliberează adeverință fără să presteze munca. Expert DJST Galați prins în flagrant luând mită

Un expert din cadrul Direcției Județene pentru Sport și Tineret (DJST) Galați a fost trimis în judecată pentru că ar fi cerut bani unei persoane obligate să facă muncă în folosul comunității, căreia i-a promis că îi eliberează adeverință fără să presteze munca.

I-a promis că îi eliberează adeverință fără să presteze munca. Expert DJST Galați prins în flagrant luând mită
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    20 Mai 2022   •   16:26

Polițiștii din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Galați au finalizat cercetările într-un caz în care un expert superior din cadrul DJST Galați este acuzat de luare de mită, iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați a dispus acestuia trimiterea în judecată, sub măsura controlului judiciar.

Conform rechizitoriului, inculpatul, în calitate de supraveghetor al unei persoane care avea obligația de a presta muncă neremunerată în folosul comunității în cadrul DJST Galați, i-a solicitat acesteia 200 euro pentru a nu efectua munca, pentru a-i semna pontajele și pentru ca, la final, să-i elibereze o adeverință care să ateste, în fals, cum că ar fi efectuat această activitate, notează Mediafax. 

Dosarul s-a constituit în urma denunțului făcut de martor, iar în 9 februarie 2022, cu ocazia remiterii sumei de bani solicitate, s-a procedat la prinderea în flagrant a funcționarului.

×
Subiecte în articol: Galați munca
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close