Antena 3 CNN Actualitate Locale După ce a împlinit 71 de ani, un fost procuror s-a îmbătat şi a spulberat mai multe maşini parcate

După ce a împlinit 71 de ani, un fost procuror s-a îmbătat şi a spulberat mai multe maşini parcate

Un fost procuror din Bârlad care a împlinit 71 de ani, a decis să îşi sărbătorească ziua de naştere, seara trecută. După ce a consumat mai multe pahare de alcool, bărbatul s-a urcat la volan, însă, în drum spre casă, a distrus maşinile aflate în parcarea locuinţei sale.

După ce a împlinit 71 de ani, un fost procuror s-a îmbătat şi a spulberat mai multe maşini parcate
Sursa foto: vremeanoua.ro
de Vasile Geles    |    21 Aug 2021   •   15:49

Cu privirea încețoșată de la băutură, fostul procuror a spulberat trei autoturisme ca pe popice, scriu jurnaliştii de la vremeanoua.ro.

Proprietarii autoturismelor avariate au chemat Poliția, dar fostul procuror nu le-a dat deschis ușa oamenilor legii.

Polițiștii le-au transmis proprietarilor mașinilor avariate că șoferul vinovat are la dispoziție 24 de ore să se prezinte singuri la poliție. Oamenii se tem însă că acest caz va fi mușamalizat, având în vedere influența pe care o are, încă, fostul procuror.

Accidentul s-a petrecut pe strada Vărăriei, în zona Gării.

“Ieri seară, 20 august 2021, ora 21.01, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, despre producerea unui eveniment rutier, pe strada Vărăriei, din municipiul Bârlad, județul Vaslui. Echipajul de poliție rutieră deplasat în temeiul sesizării a constatat că 3 auto parcate regulamentar, în care nu se aflau ocupanți, au fost acroșate de către un auto înmatriculat în județul Vaslui, ce aparține unui bărbat în vârstă de 71 de ani, din municipiul Bârlad. La fața locului nu a fost identificată persoana care a condus autoturismul implicat în evenimentul rutier. Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul sesizat și dispunerea masurilor legale”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: procuror Barlad masini
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close