Antena 3 CNN Actualitate Locale Un gălățean a fost adus la spital, după o simplă căzătură. Când au primit analizele de sânge, medicii au înțepenit "Nu am mai văzut niciodată așa ceva!"

Un gălățean a fost adus la spital, după o simplă căzătură. Când au primit analizele de sânge, medicii au înțepenit "Nu am mai văzut niciodată așa ceva!"

Un gălățean a fost adus la spital, după o simplă căzătură. Când au primit analizele de sânge, medicii au înțepenit "Nu am mai văzut niciodată așa ceva!"
28 Mai 2018   •   13:14

Un bărbat de 40 de ani, din judeţul Galaţi, a fost transportat cu o ambulanţă în stare foarte gravă la spital, după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral. În urma analizelor, s-a stabilit că bărbatul avea o alcoolemie în sânge de 6,3 la mie. Din primele informaţii, se pare că el ar fi băut alcool toată ziua, iar la un moment dat a căzut şi s-a lovit puternic la cap, scrie Libertatea.

“Este vorba despre un pacient de 40 de ani, din localitatea Vârlezi, care prezenta un traumatism carnio-cerebral. S-a întâmplat în cursul nopţii trecute. El a intrat în stop cardiac, a fost resucitat şi ventilat mecanic şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, stabilindu-se că avea o alcoolemie în sânge de 6,3 la mie. Până acum, în judeţ, din exeperienţa mea, nu am mai înregistrat un astfel de caz cu valori atât de ridicate ale alcoolemiei. Au mai fost cu 4, 5, dar cu 6,3 la mie nu”, a declarat Mihai Polinschi, șeful Serviciului Județean de Ambulanță Galați.

×
Subiecte în articol: alcoolemie alcool Galați
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close