Antena 3 CNN Actualitate Locale Un hotel din Poiana Brașov a fost cuprins de flăcări. Incendiul a fost stins după șase ore

Un hotel din Poiana Brașov a fost cuprins de flăcări. Incendiul a fost stins după șase ore

Un hotel din Poiana Brașov a fost cuprins de flăcări. Incendiul a fost stins după șase ore
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Iun 2017   •   09:10

Update 9.06:  Incendiul a fost stins după circa şase ore de intervenţie a pompierilor, la faţa locului fiind în continuare două autospeciale care supraveghează zona, în condiţiile în care ar putea apărea focare izolate, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov. 

----------------------------

Un incendiu violent s-a declanşat în noaptea de marţi spre miercuri la acoperişul unui hotelul din Poiana Braşov. În unitate nu erau turiști, pentru că acesta este de mai mulţi ani în renovare, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja. 

Şase autospeciale şi două autoscări s-au deplasat la faţa locului, intervenţia fiind dificilă deoarece incendiul s-a manifestat cu flăcări violente.

„În timpul intervenţiei, în jurul orei 1.00, au mai fost solicitate trei autoscări, două de la ISU Bucureşti - Ilfov şi una de la ISU Prahova'', a menţionat reprezentantul ISU Braşov. 

Flăcările au mistuit acoperişul hotelului pe o suprafaţă de 400 metri pătraţi. 

Reprezentanţi ai ISU şi Poliţiei Braşov au început o anchetă pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii incendiului.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: hotel poiana brasov flacari incendiu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close