Un italian bogat care s-a mutat la Iași a rămas sărac lipit pământului. A dat o avere pe o gospodărie bătrânească, dar a pierdut toți banii

de A.M.P    |    23 Ian 2017   •   17:12
Un italian bogat care s-a mutat la Iași a rămas sărac lipit pământului. A dat o avere pe o gospodărie bătrânească, dar a pierdut toți banii Foto: bzi.ro

Un italian a rămas sărac, după ce s-a mutat în Iași. A părăsit țara natală, cu gândul de a-și amenaja o moșie în mijlocul naturii, pe malul Prutului. Bărbatul susține că a fost păcălit chiar de cel care l-a convins să se mute în România, scrie bzi.ro.

Românul i-a câștigat încrederea atât de mult încât străinul l-a împuternicit să aibă acces la contul său bancar, dar greșeala asta l-a lăsat fără bani.

"Am decis sa vin in Romania pentru ca imi place aceasta tara, clima e potrivita pentru sanatatea mea, asa ca am vandut casa din Italia cu aproape 100 mii euro si am venit aici. Am avut un accident si am probleme cu sistemul osos, clima umeda de acolo nu-mi facea bine deloc, iar aici mi-a fost mult mai bine. O cunostinta din Italia, Liviu Axinte, mi-a spus ca stie el pe cineva care vinde o casa in localitatea Coltu Cornii. In Italia, familia mea are foarte mult teren si o ferma mare, iar eu am vrut sa fac acelasi lucru si aici: o ferma mare, cu spatii de motorbike, agrement, caini si toate astea", a povestit Davide Volta.

Citește povestea italianului pe www.bzi.ro.

Parteneri
x close