Antena 3 CNN Actualitate Locale Un liceu din județul Suceava, evacuat din cauza unei substanţe iritante. Zeci de elevi au mers la spital

Un liceu din județul Suceava, evacuat din cauza unei substanţe iritante. Zeci de elevi au mers la spital

Un liceu din județul Suceava, evacuat din cauza unei substanţe iritante. Zeci de elevi au mers la spital
Sursa foto: Foto: Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov - Micro 4/ Facebook
07 Dec 2017   •   18:20

Un număr de 22 de elevi de la un liceu din Rădăuţi au ajuns, vineri, la spitalul municipal din localitate, după ce s-ar fi împrăştiat în unele spaţii ale unităţii şcolare o substanţă iritantă, posibil spray paralizant sau lacrimogen. 

Managerul unităţii medicale, Traian Andronachi, a declarat că niciunul dintre copii nu a fost internat şi au plecat foarte repede de la spital, deoarece nu ''aveau afecţiuni deosebite'', fiind vorba ''mai mult de un atac de panică''. 

„Nu am ştiut despre ce este vorba, dar cei mai sensibili au simţit mirosul. Eu, de exemplu, nu l-am sesizat. Preventiv am decis suspendarea cursurilor până ştim exact despre ce este vorba (...) Câţiva elevi au ajuns la spital, dar nu au probleme de sănătate'', a spus directorul liceului. 

Directorul colegiului a precizat că a fost anunţată şi Poliţia care efectuează cercetări în acest caz. El a mai anunţat că, vineri, cursurile se vor desfăşura după programul normal. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Suceava liceu substanta elevi spital
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close