Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Drum lin alături de îngeri” Un medic reputat de la UPU-SMURD Constanţa a murit fulgerător în braţele colegilor. Doi copii au rămas fără tată

”Drum lin alături de îngeri” Un medic reputat de la UPU-SMURD Constanţa a murit fulgerător în braţele colegilor. Doi copii au rămas fără tată

Reputatul medic Mihai Vlad, a murit fulgerător, duminică după amiază după ce i s-a făcut rău în maşină. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor depuse de salvatori, medicul nu a mai putut fi salvat şi a fost declarat decesul. În urmă a rămas o soţie şi doi copii.

”Drum lin alături de îngeri” Un medic reputat de la UPU-SMURD Constanţa a murit fulgerător în braţele colegilor. Doi copii au rămas fără tată
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Iul 2023   •   22:30

Tragedia a avut loc la puțin timp după ce medicul Mihai Vlad şi soţia sa, medic în Spitalul de Urgență Constanța, au plecat de acasă, cu mașina, duminică în jurul orei 4.00, că să își aducă acasă cei doi copii, aflați în vacanță.

În localitatea Mihail Kogălniceanu, medicului Mihai Vlad i s-a făcut brusc rău, moment în care soţia sa a sunat la 112.

Medic specializat în medicina de urgență, femeia s-a luptat pentru viață soțului cu disperare, până la venit prima ambulanță, din Ovidiu să îi acorde ajutor. Ulterior un SMURD C a fost trimis să îl salveze pe medic.

Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor depuse de colegii săi, inima medicului Mihai Vlad s-a oprit și a refuzat să mai pornească. Nu era cunoscut cu nicio afecțiune, notează adevărul.ro

Durerea este sfâșietoare și în colectivul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, iar pe Facebook colegii au lasat mesaje emoţionante:

“Am aflat că Dr Mihai Vlad, colegul nostru de la UPU-SMURD Constanța, nu mai este fizic printre noi! Sper că Dumnezeu să le dea putere, celor din familie și celor apropiați, pentru a depăși această tragedie!”, este mesajul postat pe Facebook de medicul Corina Maxim Mitroi. 

“Unul dintre oamenii cu care pot spune că am avut onoarea de la colabora s-a stins. Drum lin alături de îngeri medicului Mihai Vlad. Sincere condoleanțe familiei, prietenilor și colectivului. Vei rămâne mereu în amintirea noastră și nu ne vei lipsi din rugăciuni”, scrie şi  medicului Hayat Memis. 

“Mult prea curând...fulgerător.../S-a stins surâsul tău molipsitor!/ Și-n răsărit de soare ai apus/ Grăbindu-te întâia oară/ Lăsând la sol timpul răpus/ Și, neștiind cât o să-l doară,/Ai decolat amețitor”, scrie şi medicul Georgiana Drumcea. 

Medicul Mihai Vlad lasă în urmă o soție și doi copii. 

×
Subiecte în articol: medic mort smurd constanta
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close