Antena 3 CNN Actualitate Locale Un om al străzii, bătut cu bestialitate de angajații unei firme de pază. Victima a intrat în comă

Un om al străzii, bătut cu bestialitate de angajații unei firme de pază. Victima a intrat în comă

Un om al străzii, bătut cu bestialitate de angajații unei firme de pază. Victima a intrat în comă
03 Sep 2018   •   11:41

Un om al străzii în vârstă de 41 de ani, din localitatea Ţifeşti - Vrancea, a ajuns în comă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) "Sf. Pantelimon" din Focşani, după ce a fost bătut de agenţii unei firme de pază, au informat luni reprezentanţii unităţii medicale.

Potrivit unui buletin de presă al spitalului, bărbatul, ce a ajuns vineri noapte la SJU, a fost diagnosticat cu "traumatism cranio-cerebral nivel I, traumatism toracic abdominal, comă 3 puncte".

În cauză a fost întocmit dosar penal penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire, înregistrat la Poliţia Municipiului Focşani.

"O persoană fără adăpost, în stare de ebrietate, a fost lovită de agenţii unei firme de pază, chemaţi de vânzătoarea unui magazin din zona Sud a oraşului. Cazul a fost preluat de Parchet, fiind întocmit dosar penal pentru lovire, urmând ca în urma cercetărilor, încadrarea să poată fi schimbată", a declarat, luni, comisarul şef Zorel Burlan, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea.

Bărbatul a fost trimis, în stare de comă, la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Vrancea coma om al strazii Vrancea
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close