Antena 3 CNN Actualitate Locale Un oraş din România va interzice magazinele second-hand, casele de amanet şi sălile de jocuri de noroc

Un oraş din România va interzice magazinele second-hand, casele de amanet şi sălile de jocuri de noroc

Un oraş din România va interzice magazinele second-hand, casele de amanet şi sălile de jocuri de noroc
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Aug 2017   •   18:50

Decizie inedită luată de un oraș din România. Pentru a atrage cât mai mulţi vizitatori, dar şi pentru a stimula dezvoltarea economic a oraşului, primăria din Oradea intenţionează să adopte o serie de măsuri.

Printre acestea se numără şi interzicerea funcţionării magazinelor second-hand, a caselor de amanet, a sălilor de jocuri de noroc şi a service-urilor şi spălătoriilor auto în centrul orașului, scrie Adevărul.

“Centrul Oradiei are nevoie, în mod cert, de mai multă viaţă, să fie un centru mai atractiv, prietenos cu oamenii, cu toate spaţiile comerciale de la parter deschise tot timpul anului, să existe o combinaţie de spaţii care să atragă vizitatorii, să te relaxezi, să te plimbi, în toate zilele”, a declarat Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea.

El a precizat că se preconizează un orar minim obligatoriu de funcţionare al respectivelor spaţii comerciale, în intervalul 10,00 - 21,00, în perioada 15 aprilie - 15 octombrie, iar în celelalte luni, între orele 10,00 - 19,00.

×
Subiecte în articol: Oradea
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close