Antena 3 CNN Actualitate Locale Un pensionar de 72 de ani a găsit 6.000 de lei pe o bancă în parc - Ce a urmat

Un pensionar de 72 de ani a găsit 6.000 de lei pe o bancă în parc - Ce a urmat

Un pensionar din Galați a găsit un portofel în care se aflau peste 6.000 de lei, cupoane și tichete de masă, pe care l-a dus la Poliție. Portofelul aparținea unei femei în vârstă care făcuse un împrumut bancar. Bunurile s-au întors la proprietară cu ajutorul polițiștilor.

Un pensionar de 72 de ani a găsit 6.000 de lei pe o bancă în parc - Ce a urmat
de Gabriel Dano    |    17 Sep 2020   •   17:25

Bărbatul în vârstă de 72 de ani a declarat poliției faptul că a găsit un portofel pe o bancă situată în zona unui magazin alimentar și a venit pentru a-l preda la poliție în vederea identificării persoanei care l-a pierdut.

Polițiștii au aflat că în interior se aflau 6.116 lei, 6 tichete de masă, 4 cupoane de pensie și 11 cupoane de călătorie pentru pensionari.

În urma verificărilor efectuate a fost identificată persoana care figura cu numele în cupoanele de pensie, o femeie în vârstă de 79 ani din municipiul Galați. Persoana a fost contactată și invitată să se prezinte la sediul instituției, în vederea clarificării acestei situații. Ea le-a povestit polițiștilor că făcuse un împrumut.

„Femeia, cu lacrimi în ochi, a precizat faptul că în jurul orei 10.00 a scos de la o casă de ajutor reciproc o sumă mai mare de bani pe care a pus-o în portofelul pe care îl avea asupra sa. Când se îndrepta spre casă în jurul orei 13.00, s-a așezat pe o bancă pentru a se odihni, iar sacoșele cu mai multe produse pe care le cumpărase precum și portofelul le-a așezat lângă ea, pe bancă. La plecare a uitat portofelul pe bancă. Portofelul împreună cu tot ceea ce se afla în el a fost restituit femeii”, a anunțat IPJ Galați.

 

×
Subiecte în articol: Galați pensionar
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close