Antena 3 CNN Actualitate Locale Un pensionar din Arad, rănit grav după ce a căzut dintr-un tramvai în mișcare. Ușile erau deschise

Un pensionar din Arad, rănit grav după ce a căzut dintr-un tramvai în mișcare. Ușile erau deschise

Un pensionar din Arad, rănit grav după ce a căzut dintr-un tramvai în mișcare. Ușile erau deschise
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Mar 2019   •   11:08

Un pensionar de 82 de ani, din Arad, a fost rănit şi transportat luni la spital, după ce a căzut dintr-un tramvai care s-ar fi pus în mişcare cu uşile deschise, cazul fiind cercetat atât de către poliţişti, cât şi de conducerea Companiei de Transport Public (CTP) Arad. 

Incidentul a avut loc în Piaţa Romană, din municipiul Arad, în momentul în care un tramvai a plecat din staţie, dar care, potrivit mai multor martori, ar fi avut uşile deschise. Unul dintre pasageri, un pensionar de 82 de ani, s-a dezechilibrat şi a căzut din tramvai, el fiind rănit. 

Martorii au sunat la 112, iar victima a fost preluată de un echipaj SMURD, fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. 

"Pacientul a ajuns la Unitatea Primire Urgenţe conştient, acuzând dureri în zona umărului, el fiind suspus unor investigaţii medicale".

Medicii suspectează că pensionarul are o fractură de humerus, urmând ca tomografia să confirme sau să infirme acest diagnostic. 

Reprezentanţii CTP Arad au precizat că incidentul este cercetat la nivelul companiei, urmând să se stabilească dacă vatmanul a pornit de pe loc cu uşile deschise, aşa cum susţin unii călători. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Claudia Iuga, a declarat că în acest caz se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, vatmanul riscând să-i fie întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: pensionar Arad tramvai
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close