Antena 3 CNN Actualitate Locale Un pieton a murit după ce a fost spulberat de un autocamion pe DN 71

Un pieton a murit după ce a fost spulberat de un autocamion pe DN 71

Un pieton a murit după ce a fost spulberat de un autocamion pe DN 71
12 Mar 2019   •   08:22

Un pieton a fost accidentat mortal marți dimineață de un autocamion. Accidentul s-a petrecut pe DN 71, în localitatea dâmboviţeană Bâldana, a informat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe DN 71 Tărtăşeşti - Târgovişte, la kilometrul 1+500 m, pe raza localităţii Bâldana, în judeţul Dâmboviţa, a avut loc un accident şi din această cauză circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ. Un pieton a fost accidentat mortal de un autocamion. La faţa locului se desfăşoară cercetări pentru determinarea împrejurărilor producerii evenimentului rutier", potrivit Infotrafic.

Conform sursei menţionate, din cauza vântului puternic, au fost închise transportului maritim şi fluvial porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud, Midia şi Mangalia.

Polițiștii le recomandă șoferul să adapteze viteza condițiilor de drum și să fie mai atenți, fără să bruscheze comenzile mașinii. De asemenea, „să se asigure că parbrizul, geamurile laterale şi luneta le conferă o vizibilitate bună şi fiecare manevră în trafic să fie efectuată numai după o temeinică asigurare". 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: pieton spulberat
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close