Antena 3 CNN Actualitate Locale Un pod peste râul Putna s-a prăbușit în județul Vrancea

Un pod peste râul Putna s-a prăbușit în județul Vrancea

Un pod situat pe un drum județean s-a prăbușit în această seară în județul Vrancea. Potrivit polițiștilor, nu au fost persoane rănite.

Un pod peste râul Putna s-a prăbușit în județul Vrancea
Sursa foto: Mediafax
de Claudia Popovici    |    30 Apr 2022   •   20:55

Potrivit IPJ Vrancea, polițiștii s-au sesizat sâmbătă seara cu privire la faptul că pe DJ 204 D una dintre extremitățile podului peste râul Putna, care face legătura între satele Vulturu și Vadu Roșca, s-a prăbușit.

Nu sunt persoane rănite sau izolate.

„Accesul în satul Vadu Roșca este posibil pe o altă rută alternativă, prin comuna Suraia”, transmit polițiștii, potrivit Mediafax.

Un echipaj de poliție se află la fața locului.

„Accesul în satul Vadu Roșca este posibil pe o altă rută alternativă, prin comuna Suraia”, transmit polițiștii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma, a anunțat sâmbătă seara, pe Facebook, că podul s-a surpat „în urma precipitațiilor din ultimele zile, unul din maluri fiind de apă și ducând, astfel, la un nedorit incident”.

„Este inacceptabil ceea ce s-a întâmplat, iar Consiliul Județean Vrancea va solicita firmei care are în lucru reabilitarea podului de la Vadu Roșca toate detaliile privind soluțiile de lucru alese în zonă, în condițiile în care de câteva zile se știa că va ploua și erau necesare măsuri suplimentare pentru protejarea lucrării”, a scris Toma pe rețeaua de socializare.

Oficialul a anunțat că specialiștii Direcției Tehnice din CJ Vrancea, alături de reprezentanții administrației locale din Vulturu, se află la fața locului pentru „a evalua toți factorii din cauza cărora capătul de pod s-a prăbușit”.

×
Subiecte în articol: Vrancea râul Putna pod prabusit
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close