Antena 3 CNN Actualitate Locale Un poliţist a fost obligat să patruleze pe jos după ce s-a plâns de starea maşinilor de Poliţie. „Sunt nişte sicrie pe roţi”

Un poliţist a fost obligat să patruleze pe jos după ce s-a plâns de starea maşinilor de Poliţie. „Sunt nişte sicrie pe roţi”

Un poliţist a fost obligat să patruleze pe jos după ce s-a plâns de starea maşinilor de Poliţie. „Sunt nişte sicrie pe roţi”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
24 Apr 2018   •   12:30

Un agent de poliţie din Roman a fost obligat să patruleze pe jos, după ce s-a plâns şefilor de starea maşinilor de Poliţie.

„Noi, poliţiştii, le-am denumit sicrie pe roţi. Am constat defecţiuni la sistemul de frânare, la sistemul de direcţie, iar când este nevoie să ne deplasăm de urgenţă la o sesizare să ştiţi că la viteze mari aceste maşini nu mai au stabilitate şi se pot răsturna oricând", a declarat Ioan Cănărău, agent al Poliţiei Municipiului Roman.

Agentul din Roman a precizat că a cerut conducerii să scoată din uz trei maşini, dar pentru această cerere, a fost trimis să patruleze pe jos.

„Am spus că refuz să fac serviciu pe o astfel de maşină, deşi eram singura patrulă din municipiu Roman, am fost planificaţi pe jos, pedestru", a explicat agentul de Poliţie, potrivit observator.tv.

×
Subiecte în articol: politist roman masina Politie
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close