Antena 3 CNN Actualitate Locale Polițist de frontieră lovit de un șofer, dupa o urmărire în Timiş

Polițist de frontieră lovit de un șofer, dupa o urmărire în Timiş

Un şofer care transporta ţigări de contrabandă, urmărit de poliţiştii de frontieră pe ruta timişeană Grabaţ-Lenauheim, joi seara, l-a lovit pe unul dintre aceştia în timp ce se încerca reţinerea lui.

Polițist de frontieră lovit de un șofer, dupa o urmărire în Timiş
Sursa foto: Foto: Politia Romana/Facebook
de M.Z.    |    14 Feb 2020   •   08:12

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Timişoara, Mihaela Leş, poliţiştii de frontieră din Timiş au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea contrabandei cu ţigări. Un echipaj a încercat să oprească în trafic un autoturism despre care avea informaţii că este folosit la transportul de ţigări de contrabandă.

"Şoferul autovehiculului nu a oprit la semnalele poliţiştilor de frontieră, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea acestuia, fiind alertate alte echipaje ale poliţiei de frontieră. Pe timpul urmăririi, şoferul a încercat să scape de poliţiştii de frontieră efectuând manevre periculoase, prin care a acroşat autospeciala din dotarea instituţiei, acesta fiind avariată. Poliţiştii de frontieră au reuşit oprirea autoturismului pe raza localităţii Grabaţ, şoferul încercând să abandoneze maşina. Când s-a acţionat pentru reţinerea lui, acesta a devenit violent, lovindu-l pe unul dintre poliţiştii de frontieră", informează Mihaela Leş, într-un comunicat.

La controlul autovehiculului, în interiorul acestuia au fost descoperite ţigări de contrabandă.

Şoferul este cercetat pentru contrabandă şi ultraj.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Timisoara tigari de contrabanda
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close