x close

Un poliţist din Giurgiu, judecat pentru că l-a dus cu propria maşină la petrecere pe tâlharul pe care trebuia să îl păzească

26 Ian 2018   •   17:24
Un poliţist din Giurgiu, judecat pentru că l-a dus cu propria maşină la petrecere pe tâlharul pe care trebuia să îl păzească Foto: Facebook/Politia Romana - www.politiaromana.ro

Un agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Giurgiu a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de favorizare a făptuitorului.

Potrivit unui comunicat emis, vineri, de Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Giurgiu, bărbatul este acuzat că a scos un inculpat din arestul la domiciliu, cei doi mergând ulterior la o petrecere privată.

"În fapt, la data de 26 iulie 2016, deşi cunoştea că numitul C. I. era cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, în stare de arest la domiciliu, fiind însărcinat să verifice respectarea acestei măsuri, dispusă de către instanţa de judecată competentă, agentul de poliţie M. F. A. l-a luat pe acesta de la domiciliu cu autoturismul personal şi au participat împreună cu mai multe persoane la o petrecere privată", arată sursa citată.

Dosarul penal a fost constituit ca urmare a sesizării SJA Giurgiu, iar ofiţerii acestui serviciu au efectuat activităţile de urmărire penală dispuse de către procurorul de caz prin ordonanţele de delegare emise în cauză.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

politist Giurgiu judecata petrecere
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati