Antena 3 CNN Actualitate Locale Un poliţist din Suceava a fost înjunghiat de un bărbat cu probleme psihice

Un poliţist din Suceava a fost înjunghiat de un bărbat cu probleme psihice

Un polițist din Suceava a fost înjunghiat de un bărbat cu probleme psihice.

Un poliţist din Suceava a fost înjunghiat de un bărbat cu probleme psihice
Sursa foto: Hepta
10 Iun 2020   •   15:09

Un pensionar din Gura Humorului a cerut ajutorul Poliţiei, prin serviciul de urgenţă 112, pentru că fiul său s-a menifestat agresiv. La faţa locului a ajuns un echipaj de la Compartimentul de Siguranta Publică şi Patrulare. 

În timpul intervenţiei, la un moment dat, tatăl le-a spus poliţiştilor că fiul său se ascunde într-o încăpere şi că se teme să nu se rănească, pentru că are o afecţiune psihică.

Unul dintre agenţi a încercat să deschisă uşa încăperii şi a reuşit parţial. Din păcate, a fost suficient ca mâna agresorului să încapă şi să-l rănească pe poliţist în zona braţului stâng.

„Bărbatul l-a înjunghiat în brațul stâng cu o lamă de cuțit pe unul dintre polițiști. Rana a fost tratată la spital, iar polițistul este în afara oricărui pericol”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu.

Pe numele bărbatului respectiv a fost deschis un dosar penal pentru ultraj, acesta urmând să fie internat la Psihiatrie.

Polițistul care a intervenit, în vârstă de 40 de ani, purta vestă anti-înjunghiere, care, însă, nu protejează și brațele.

×
Subiecte în articol: Suceava politist
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close