x close

Un polițist din Vâlcea a ajuns la spital după ce a fost bătut de un bărbat pe care îl urmărea. Agresorul l-a apucat de gât, izbindu-l în gard și ...

de S.T.    |    07 Aug 2018   •   09:11
Un polițist din Vâlcea a ajuns la spital după ce a fost bătut de un bărbat pe care îl urmărea. Agresorul l-a apucat de gât, izbindu-l în gard și ... 534

Un poliţist din Vâlcea a ajuns la spital după ce a fost agresat de un șofer fugar. Bărbatul nu a oprit la semnalele agentului, iar acesta a plecat în urmărirea lui.

După o cursa nebună în care s-au tras și focuri de armă, polițiștii au reușit să-l prindă, dar bărbatul a devenit  agresiv şi l-a lovit pe unul dintre agenți.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, în cursul nopţii, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Călimăneşti a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism pentru control. În momentul în care cei doi poliţişti s-au apropiat de autoturism, şoferul, în vârstă de 40 de ani, a demarat în trombă, poliţiştii pornind în urmărirea lui.

„Şoferul a intrat cu maşina în curtea unei locuinţe, după care a venit la echipajul de poliţie, adresând cuvinte şi expresii jignitoare agenţilor de poliţie. Unul dintre poliţiştii i-a cerut documentele de identitate, dar bărbatul l-a apucat de gât, izbindu-l în gard. Cel de-al doilea agent de poliţie a procedat la somarea persoanei şi la executarea unui foc de avertisment în plan vertical”, precizează sursa citată.

Atunci bărbatul a fugit, poliţiştii fiind pe urmele sale. Când a fost prins, l-a lovit pe unul dintre agenţi cu piciorul, acesta fiind transportat la spital, dar nu este în stare gravă.

La faţa locului s-au strâns mai multe persoane, astfel că poliţiştii au chemat în ajutor agenţii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi pe alţi poliţişti din cadrul Poliţiei Călimăneşti, care au aplanat conflictul.

Poliţiştii fac cercetări pentru ultraj.

Citeşte mai multe despre:

politist Valcea bataie spital
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati