Antena 3 CNN Actualitate Locale Un polițist, lovit cu mașina de un șofer minor. Adolescentul din Suceava a fugit de la locul accidentului

Un polițist, lovit cu mașina de un șofer minor. Adolescentul din Suceava a fugit de la locul accidentului

Un polițist, lovit cu mașina de un șofer minor. Adolescentul din Suceava a fugit de la locul accidentului
Sursa foto: Foto: Facebook/Politia Romana - www.politiaromana.ro
20 Feb 2019   •   21:32

O autospecială de poliţie a fost lovită miercuri, în municipiul Rădăuţi, de un autoturism condus de un minor în vârstă de 14 ani, care a pierdut controlul volanului, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Potrivit sursei citate, maşina condusă de băiat şi în care se mai aflau alţi doi minori, de 16 de ani, a acroşat un alt autovehicul, iar un echipaj de poliţie a pornit în urmărire.

Un alt echipaj de poliţie a ieşit în întâmpinarea vehiculului urmărit, minorul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit autospeciala de poliţie.

Maşina poliţiei a fost avariată iar şoferul, un agent în vârstă de 30 de ani, a fost rănit, suferind o contuzie la omoplat.

Şoferul minor a coborât din autoturism şi a fugit, fiind reţinut un pasager din maşină.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru localizarea şi reţinerea şoferului minor. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: politist lovit minor Suceava
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close