Antena 3 CNN Actualitate Locale Un primar din Hunedoara, spectacol indecent pe banii oamenilor. "M-am trezit cu piciorul doamnei dansatoare peste cap"

Un primar din Hunedoara, spectacol indecent pe banii oamenilor. "M-am trezit cu piciorul doamnei dansatoare peste cap"

Un primar din Hunedoara, spectacol indecent pe banii oamenilor. "M-am trezit cu piciorul doamnei dansatoare peste cap"
de M.Z.    |    24 Aug 2015   •   11:45

Un primar dintr-o comună hunedorenă s-a lăsat furat de moment la o sărbătoare locală şi s-a pozat în ipostaze nu tocmai ortodoxe, cu o dansatoare

 
Edilul nu a mai ţinut cont de faptul că în public erau mai mulţi copii care participau la zilele comunei. 
 
Mai mult, a publicat fotografia cu dansatoare îmbrăcată sumar pe pagina sa de socializare, însă la scurt timp a şters-o, după ce mai mulţi oameni l-au criticat pentru postarea cel puţin îndrăzneaţă.
 
Locuitorii din Şoimuş au fost invitaţi să petreacă în week-end, alături de artiştii Jean de la Craiova, Corina, Dj Rynno şi Sylvia, însă omul care a ajuns în centrul atenţiei a fost primarul din Şoimuş, Mihai Irimie.

Într-o intervenţie la Antena 3, edilul a recunoscut că imaginea respectivă nu-i face cinste.
 
"Nu e poză de primar, ştiu. (...) M-am trezit cu piciorul doamnei dansatoare peste cap, ceea ce nu e normal, dar reacţia a fost atât de rapidă, încât nici n-am apucat să mă feresc sau să fac ceva", a spus primarul din Şoimuş, Mihai Irimie, luni, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.
 
Întrebat de ce a postat-o pe Facebook, dacă ştie că nu e poză decentă, edilul a explicat că nu se ocupă el personal de pagina sa de socializare. Totuşi, persoana care a postat respectiva fotografie a fost sancţionată, susţine primarul.
 

×
Subiecte în articol: Hunedoara dansatoare
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close