Antena 3 CNN Actualitate Locale Un primar din România le-a interzis angajaţilor accesul la reţelele sociale

Un primar din România le-a interzis angajaţilor accesul la reţelele sociale

Un primar din România le-a interzis angajaţilor accesul la reţelele sociale
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Noi 2017   •   20:28

Funcţionarii Primăriei Darabani, cel mai nordic oraş al României din județul Botoșani, nu mai pot accesa reţelele sociale în timpul programului de lucru. Măsura a fost luată de Liviu Hrimiuc, edilul localităţii, după ce a constatat că unii angajaţi îşi petreceau prea mult timp pe internet.

Acum două săptămâni, primarul oraşului a făcut o solicitare firmei care distribuie internet primăriei şi a cerut să blocheze accesul de pe calculatoarele instituţiei către reţelele de socializare. Unii angajaţi petreceau prea mult timp pe reţele sociale, în timp ce ar fi trebuit să muncească. ”Le trebuia Facebook la serviciu. Pentru ce? Hai să ne vedem de treabă”, precizează Liviu Hrimiuc, potrivit Adevărul.

Mai mult decât atât o parte a angajaţilor au fost prinşi cu ocaua mică. Şi asta după ce s-au dus cu jalba în proţap la furnizorul de internet pentru a cere explicaţii. ”Unii angajaţi au mers la firma care furnizează internet să întrebe de ce nu mai pot intra pe Facebook”, spune edilul.

Conducerea Primăriei Darabani spune că blocarea accesului la reţelele sociale este un prim pas spre eficientizarea activităţii funcţionarilor. ”Este o decizie justă a conducerii. Nu putem garanta că va creşte spectaculos eficienţa prin această măsură dar, este un prim pas pentru a ne vedea de treabă şi lucrurile să decurgă aşa cum ne dorim cu toţii în interesul cetăţeanului”, spune Alin Gîrbaci, viceprimarul oraşului Darabani.  

 

×
Subiecte în articol: primar Facebook
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close