Antena 3 CNN Actualitate Locale Un primar și-a dat demisia după doar cinci zile de mandat

Un primar și-a dat demisia după doar cinci zile de mandat

Un primar și-a dat demisia după doar cinci zile de mandat
08 Iul 2016   •   17:59

Primarul ales din comuna Valea Danului din Arges a reusit sa aiba un mandat de numai 5 zile, scriu stirileprotv.ro.

Indata ce a fost validat in functie, Remus Simion si-a dat demisia. A lasat sa se inteleaga ca ar avea probleme de sanatate dar nu-l crede nimeni pentru ca are doar 29 de ani si nu a dat pana acum niciun semn de boala. Cei 60 la suta dintre votantii lui traiesc acum o mare dezamagire: consilierii nu apucasera sa aleaga nici macar viceprimarul asa ca, deocamdata, comuna Valea Danului e la voia sortii.
Demisia primarului abia investit in functie a lasat tot satul cu gura cascata. Tanarul edil parea ca isi ia in serios functia pentru care s-a luptat pe viata si pe moarte in campania electorala. Contabila se plange ca nu poate plati salariile angajatilor municipalitatii din cauza acestei situatii.

Remus Simion a plecat din primarie fara sa priveasca in urma. Tatal lui spune ca s-a intors la functia de dinaintea alegerilor: consilier personal al unui primar dintr-o comuna invecinata. "E plecat la servici. La Malureni. A fost primar si si-a depus demisia de ieri!”

In comuna, oamenii traiesc o mare dezamagire. Isi pusesera toate sperantele in tanarul de 29 de ani care promitea sa aduca un suflu nou in administratia locala. In demisia inaintata Prefecturii, primarul de 5 zile nu a adus niciun argument pentru demisie.

"Domnul primar a spus foarte clar ca-si da demisia si sa procedam conform legii, atata este scris in demisia domniei sale”, declara Cristian Soare, prefectul de Arges. Consilierii locali spera sa cada la invoiala si sa aleaga un viceprimar. Este nevoie de el in primul rand ca sa organizeze alegerile anticipate, programate peste doua luni.

×
Subiecte în articol: primar Argeş demisie
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close