Antena 3 CNN Actualitate Locale Un șofer a luat un poliţist pe capota maşinii, iar apoi au fugit. Agenţii au tras focuri de armă pentru a-l opri

Un șofer a luat un poliţist pe capota maşinii, iar apoi au fugit. Agenţii au tras focuri de armă pentru a-l opri

Un șofer a luat un poliţist pe capota maşinii, iar apoi au fugit. Agenţii au tras focuri de armă pentru a-l opri
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
29 Oct 2017   •   22:06

Un poliţist a fost rănit, duminică, de un şofer pe care oamenii legii au încercat să îl oprească în trafic, în Galaţi, deoarece aveau informaţii că nu are permis. Acesta nu a oprit maşina, l-a luat pe capotă pe agentul de circulaţie, apoi a fugit de la locul accidentului, fiind trase focuri de armă

Potrivit unui comunicat transmis duminică de Poliţia Galaţi, şoferul care a rănit poliţistul a reuşit să scape, deşi au fost trase focuri de armă.

„Un echipaj format din poliţişti ai Secţiei 1 Poliţie Galaţi, aflat în patrulare pe strada Tăuni, a observat în trafic un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat despre care se deţineau date că nu posedă permis de conducere (…). La vederea echipajului de poliţie, bărbatul a oprit maşina, dar în momentul în care cei doi poliţişti s-au apropiat pentru a-l legitima, acesta a demarat în trombă, luându-l pe capotă şi accidentându-l pe unul dintre ei. Poliţiştii au tras patru focuri de armă în plan vertical şi asupra autoturismului, dar conducătorul auto a reuşit totuşi să fugă de la locul incidentului”, se arată în documentul citat.

Şoferul are 27 de ani, iar poliţiştii aveau informaţii că nu are permis de conducere, iar acum este căutat. Autoturismul a fost găsit abandonat la puţin timp după împuşcături.

Cercetările în acest caz se desfăşoară sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: sofer masina focuri de arma politist
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close